Blindtegning

Det at få analyseret sin blindtegning er mere uforpligtende og ikke helt så personligt som når man sidder overfor hinanden, ved en håndlæsning. Når jeg læser din blindtegning kigger jeg på dine grundlæggende træk i din personlighed som giver et billede af, hvor du står i dette øjeblik – hvad der er aktuelt, hvad du har at gøre godt med, og hvordan du kan gøre noget ved det! 

 En blindtegning er hvad din underbevidsthed fortæller dig her og nu.

En blindtegning er et øjebliksbillede på – hvordan du er eller har det lige nu. Tegningen og analysen af blindtegningen kan give dig et indblik i din egen situation og måske kan du lære nye ting om dig selv, eller se ting om dig selv fra en anden vinkel end normalt.

Hvordan laver man en blindtegning? 

Du skal vælge en tusch, ikke for tynd og ikke for tyk. Du placerer dig foran et stykke blankt papir og tager tuschen i den hånd, som du skriver med. Den modsatte hånd løfter op foran dig selv, i øjenhøjde. Så kigger du kun på denne hånd!

Tuschen sætter du ned på papiret. Her må du gerne se, hvor du placerer tuschen.  Nu skal du til at tegne hånden! Du må KUN kigge på hånden i øjenhøjden foran dig og IKKE mere ned på papiret. Det er derfor det hedder en blindtegning.
INGEN SNYD med at kigge ned på papiret, for så vil det ikke komme til at passe, dét jeg analyserer om din hånd og tegningen vil være ødelagt.

Nu tegner du din hånd.Start med at tegne ved håndleddet ved tommelfingeren, derefter tommelfinger – pegefinger – langemand – ringefinger – lillefinger og slut din tegning af ved håndleddet, ved lillefingeren.

En blindtegning kan hjælpe dig med at træffe valg, det vil fortælle dig, hvad du har det bedst med at gøre, men valget er selvfølgeligt dit.