Håndlæsning

Håndlæsning er en ældgammel kunst, som blev udøvet i det gamle Kina for årtusinder siden. I Ægypten under de berømte Farao’er tog man ingen vigtige beslutninger, før den dygtige håndlæser havde set tegnene i Faraoens hænder.

Faktisk er der ikke så meget hokus-pokus ved at læse hænder, eller kiromanti, som det også kaldes. Det er som at læse kinesisk, hvis du kan tyde tegnene, kan du læse det.

Jeg starter altid med at forklare, hvordan seancen foregår, så der ikke bliver forceret noget og du ikke er uforberedt på dele af håndlæsningen. Du er velkommen til at optage det på din telefon, ja, jeg anbefaler faktisk, at du gør det, da der vil komme mange oplysninger, der kan være svære at holde styr på bagefter, når du kommer hjem.

Jeg kan læse om din personlighed, dine evner og talenter og din fortid i dine hænder, det står skrevet i dine linier, dine fingre og din håndfacon.

Men jeg bruger clairvoyance (klarsyn) til at se de billeder, dine hænders energi viser mig, der handler om din nutid og de emner, der er vigtige for dig , disse billeder viser sig på oversiden af dine hænder, og når jeg skal se, hvad du kan vente dig i fremtiden, viser det sig på indersiden af din højre hånd. Det er vigtigt, at det hele foregår i en roligt og trygt atmosfære.

Men husk, intet er skrevet i sten, du har altid det frie valg, og disse vil altid komme til at præge dit liv.