Jordakupunktur

Jordstråler er smalle felter i den naturlige elektromagnetiske stråling, som giver ubalance i dit immunforsvar. Når du er påvirket af Jordstråler, bliver du drænet for energi.

På steder, hvor jordstrålerne er særligt kraftige, eller krydser hinanden, bliver du betydeligt lettere disponeret for alvorlige sygdomme

Selv om Jordstråler har været kendt i årtusinder, er de i dag ofte en overset faktor i forbindelse med “sygdomme”. I gamle dage lagde man mærke til, hvor fårene lagde sig på marken, før man byggede en ny bygning. Man vidste, at får pr. instinkt undgår at opholde sig dér, hvor der er Jordstråler.

Test for om du er påvirket af Jordstråler

Inden du evt. vælger at få foretaget en opmåling, kan du blive testet for, om du er påvirket af Jordstråler. Jeg laver en fysisk kinesiologisk muskeltest, hvorigennem du selv kan mærke de ubalancer, som viser påvirkningen.

Det kan være en god ide at blive testet for Jordstrålepåvirkning, selv om man føler sig sund og rask. I nogle tilfælde er det først efter flere års påvirkninger fra Jordstråler, at alvorligere symptomer dukker op.

Opmåling af Jordstråler

Jeg tilbyder en præcis og grundig opmåling af din bolig, samt en neutralisering af jordstrålerne

Hvad vil der ske, hvis du bestiller mig til at gennemgå dit hus for negativ stråling og energier?


Det tager ca. 2,5-3 timer at gennemgå et helt hus/lejlighed:

Jeg finder og fjerner de blokeringer i dine omgivelser, som har holdt dig tilbage
samt fjerner stress fra jorden vha. jord akupunktur, som påvirker vores krop og sind

Herefter vil jeg foretage en Udrensning af gammel energi – mentalt, følelsesmæssigt eller åndeligt.